Geduld! Patience!

Uit Kryon Live Channelling, “Five Concepts for the New Human”
February 2016 in Red Deer, Alberta, CAN

Je zult moeten gaan oefenen te ontspannen met synchroniciteit. Luister: de dingen waar velen van jullie om vragen hangen af van dingen die eerst moeten gebeuren! Ontspan!

Dit zullen dingen zijn waar je schijnbaar geen controle over hebt, maar de potentie  is er om deze te veranderen. Als je erop kunt wachten en niet gefrustreerd of boos wordt, is dat wat je te doen staat. Jaren geleden, toen ik voor het eerst ging kanaliseren met mijn partner, spraken we over het kaartje voor de trein en het staan op het perron. Je hebt het kaartje verdiend en ervoor betaald. De trein komt eraan, maar je weet niet wanneer! Dus omdat je een geduldig persoon bent zul je weten dat de trein komt, je op je gemak voelen en het prettig hebben tijdens het wachten, in plaats van klagen dat de trein te laat is. Geduld!

KRYON

 

In English:

Patience!

Uit Kryon Live Channelling, “Five Concepts for the New Human”
February 2016 in Red Deer, Alberta, CAN

You’re going to have to practice relaxing with synchronicity. Listen: The things that many of you are asking for are dependent on other things happening first! Relax!

These other things will be things you seemingly have no control over, but the potentials are there for them to change. If you can wait for it, and not be frustrated or angry, that is the task. Years and years ago, when I first started channelling with my partner, we talked about having the ticket to the train and standing on the track. You have earned and paid for the ticket. The train is coming, but you just don’t know when! So because you are a patient person, you will know the train is coming, be comfortable with it, and have a nice time waiting for it. This is instead of complaining that it’s late. Patience!

~ KRYON
through Lee Carroll, the Original Kryon Channel

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s