Boek: Wie je, in feite, werkelijk bent

Iedereen heeft een kern, waarin we verbinding hebben met het Al. Iedereen heeft een kern, waarin alles geweten wordt. Iedereen heeft een kern, waarin we ons Een en verenigd voelen.

De een noemt het “god”, de ander “mijn hogere zelf”, en weer anderen verwoorden het als “intuïtie” of het “hart”. De in mijn ogen mooiste aanduiding voor dit punt van volledige verbondenheid met de oorsprong is het “geweten”. Iedereen heeft een geweten, deze allerbeste vriend die het allerbeste met hem/haar voor heeft.

In het boek “Wie je, in feite, werkelijk bent” wordt dit stuk, waarmee eenieder persoonlijk in contact kan zijn, “Kosmisch Gewaarzijn” genoemd. Het boek geeft een voorbeeld van kennis, die kan worden verworven door persoonlijk in contact te zijn met “Kosmisch Gewaarzijn”.

“Wie je, in feite, werkelijk bent” bestaat uit 12 delen, genoemd naar de tekens van de dierenriem, en elk deel bestaat weer uit 12 lessen. Oorspronkelijk mondelinge lessen, gegeven in het Engels, zijn deze eerst uitgeschreven in tekst en als boek gepubliceerd onder de titel: “Who, in Fact, You Really Are”, door Cosmic Awareness Communications.

Het  Centrum voor Innerlijke Vrede heeft de Nederlandse vertaling op zich genomen en deze is inmiddels voltooid. Het boek is als .pdf aan te vragen via contact.

Het vertaalwerk is van harte (en onbezoldigd) gedaan, voornamelijk omdat Kosmisch Gewaarzijn hier en daar een behoorlijk andere kijk op de gang van zaken geeft, ook in praktische zin.

Het wordt ook gratis beschikbaar gesteld. Mocht je ons werk letterlijk op prijs willen stellen dan is dat in de vorm van een zeer gewaardeerde donatie mogelijk.

Alle rechten voor het verspreiden van de e-books liggen bij het Centrum voor Innerlijke Vrede. Er mogen geen wijzigingen in worden aangebracht en er mag geen geld voor worden gevraagd.

Wil iemand het in druk uitgeven, gelieve dan contact op te nemen.

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s