Keshe project: wij trekken de stekker eruit

Vandaag de stekker van de zelfgebouwde Magrav-unit uit het stopcontact getrokken. Na het veld gedegen onderzocht te hebben moeten we het helaas afwijzen. Wat blijkt? Het electro-magnetische veld om het apparaat heen beïnvloedt ons humeur behoorlijk negatief en met name ikzelf voel me alsof ik overspannen ben, wat in dit geval weleens zeer letterlijk aan de orde zou kunnen zijn.
Door het voortijdig stopzetten van het experiment is het punt niet bereikt dat er ook maar een zinnig woord valt te zeggen over het al dan niet besparen/opwekken van elektriciteit met de Keshe Magrav-technologie.
Misschien blijven we nog wat verder experimenteren met GaNS, gemaakt van voeding. En met het bestuderen van de uitwerking van CO2-GaNS water op planten, o.a. in de groentetuin, en pijnbestrijding.
Keshe is erin geslaagd om mensen  wereldwijd zijn ideeën in de praktijk  te laten uitwerken, te laten toetsen en informatie met elkaar te laten delen. Hij is bij mijn weten de eerste die met behulp van het internet een beroep heeft gedaan op de collectiviteit en zo een geweldige respons kon genereren. En zo snel tot resultaten kon komen. Door als collectief te blijven werken kan de mensheid in de toekomst sneller tot goede oplossingen komen voor de problemen waarvoor zij zich gesteld ziet en de slechte oplossingen terzijde schuiven en daar geen energie meer in te steken.
Dat we deze manier van werken maar snel onder de knie mogen krijgen!
Annemieke

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s