Gooi die fequentie omhoog!

Het lijkt er zo langzamerhand sterk op dat ALLES in gang wordt gezet door ONS bewustzijn! Dus ik zou zeggen: leef je uit, droom zo hard je  kunt en versterk het volgende met al je energie en gedachtenkracht. Uiteindelijk is dit een van de dingen die we willen bewerkstelligen. Toch?     🙂

Annemiek

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s