Quantum Fysica en singulariteit: basale kennis om bewust te handelen

Gedurende lange tijd heb ik iedere morgen, wanneer ik in meditatie aan datgene wat ik als mijn Hogere Zelf beschouw [verder aangeduid met HZ] vroeg wat ik die dag het beste kon doen, te horen gekregen: “Wees Mij.” Elke keer hetzelfde antwoord. Ik werd er een beetje gek van, want ik had geen idee hoe ik dat moest doen of wat er van mij werd verwacht [NOTITIE: ik stelde hier de bron buiten mijzelf, ook al was het mijn eigen Hogere Zelf waar ik mee praatte].

Bij het zien van Stuart Hameroff’s interview en bij het horen zeggen van de Dalai Lama in Rotterdam [11 mei, 2014] dat er universiteiten zijn in de VS en India, waar onderzoek wordt gedaan naar hoe mensen gelukkig kunnen worden in hun leven zonder een spirituele basis te hebben—dus naar de algemene deler voor mensen om gelukkig te blijven–ontving ik de dag na de lezing in Rotterdam in mijn meditatie de volgende informatie:

Mijn HZ vertelde mij:
“WEES MIJ” IS DIT PRECIES : ER IS ER MAAR EEN DIE JOUW QUANTUM COMPUTER BEDIENT EN DAT BEN JIJ! [het brein]

OM VOLLEDIG OPERATIONEEL TE ZIJN MOET JE DE TUBULEN OPENHOUDEN EN NIETS BUITENSLUITEN (klik op: interview)

DE BESTE MANIER OM DAT TE DOEN IS OM DE WERKELIJKHEID BEWUST GEWAAR TE ZIJN.

MEDEDOGEN, LIEFDE, TOLERANTIE, DANKBAARHEID, RESPECT, EENZIJN is wat de tubulen  en jouw connectie met Al Dat Is openhoudt. De enige die jou van het eenzijn met Al Dat Is kan weghouden ben JIJ, want jij bent in feite de enige die je eigen tubulen af kan sluiten. Elk greintje negativiteit in jezelf, elk greintje angst sluit jouw tubulen, met als gevolg dat jij, zelf (delen van) jezelf separeert van het GEHEEL.”

Dit is de reden dat elke Meester je zal vertellen te mediteren op liefde en mededogen. Het doel is 100% van de tijd aangesloten te zijn op het geheel.

Dit zou zeer goed het antwoord kunnen zijn op de vraag van de Dalai Lama en degenen die het antwoord onderzoeken op de universiteiten. Ja, onafhankelijk van religie zou IEDER kind al op zeer jonge leeftijd moeten leren om aangesloten te blijven. En er is hoop voor de ouderen onder ons: het is gewoon zaak dat zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Dit is niets anders dan een keuze, die je kunt maken.

Wat er feitelijk  op biologisch en kwantum niveau in ons lichaam gebeurt, is dat elke gedachte een emotie en hormonen met zich meebrengt en deze hormonen zijn het fysieke middel welke  lichaam en geest beïnvloeden.

Dus met deze nieuwe informatie kwam het bij me op dat dit is hoe energie en deze dingen werken: hormonen zijn chemicaliën die werkelijk de TUBULEN af kunnen sluiten in de hersenen/het lichaam van de persoon die die gedachten heeft, gebaseerd op angst in plaats van liefde.

Omdat dit zo werkt moet het zeer gemakkelijk zijn voor anderen om mensen te gebruiken als robotische computers (als je weet hoe dit werkt). Het enige wat daarvoor nodig is, is mensen te laten schrikken of bang te maken, bezorgd te maken om hen zelf hun systeem af te laten sluiten. Briljant! Een andere manier om dit te doen is om hen hun aandacht te laten richten op een, enkele frequentie, andere frequenties buitensluitend, zoals wordt gedaan in talloze religies en filosofieën en ook in onze media, zowel mainstream als alternatief.

Nu wij (mensen) weten hoe dit werkt wordt het precies zo gemakkelijk om NIET in ons lichaam opgesloten te raken en in plaats daarvan altijd en overal verbonden te blijven in de EENHEID van ALLES.

Er wordt keer op keer gezegd: wanneer je ook maar voor angst gekozen blijkt te hebben (wat je kunt voelen in je lichaam zodra je daar je aandacht  even op richt), kun je gewoon steeds weer opnieuw kiezen. Door Stuart Hameroff’s werk weten we nu ook waarom dit een goed idee is. Ik geloof dat dit geweldig kan helpen om het ook werkelijk te doen.

Met Liefde en Licht,
Annemiek

PS En het blijkt maar weer eens: als je ergens antwoord op wilt zul je eerst de vraag moeten stellen  🙂

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn, transformatie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Quantum Fysica en singulariteit: basale kennis om bewust te handelen

  1. Jeffrey zegt:

    Hé Annemiek,
    Super interessant wat je hier op schrijft. Je schrijft duidelijk, vind het fijn om te lezen. Bedankt voor het delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s