Aanvaarden of afwijzen

We aanvaarden of wijzen af. Altijd. Dit is de wijze waarop wij ons ontwikkelen en het is onze eigen, zich ontwikkelende Ziel die zich uitdrukt.
Annemiek

Met vrije keuze kan elk Mens alles wat ik zeg negeren en deze zaal uitlopen. Hij kan zeggen: “De man in de stoel fraudeert. De informatie is belachelijk; het is dom!” Tegelijkertijd kan naast de twijfelaar iemand zitten die vandaag op miraculeuze wijze wordt genezen. Dat is her verschil. De vrije keuze om de dingen om je heen te aanvaarden of af te wijzen is de sleutel naar het eren van jouw individuele bewustzijn.

~ KRYON, middels Lee Carroll

 December 2014 in Newport, CA

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s