De genezer en de channeler

Een genezer en een channeler hebben een ding gemeen. Zij kanaliseren beiden, maar op verschillende wijzen. Genezers genezen niet. Zij brengen in evenwicht. Er is niemand die een ander kan dwingen te genezen. Echter, de meeste patiënten vragen om evenwicht zodat zij zichzelf kunnen genezen met behulp van de in evenwicht brengende genezer. Waarlijk genezen vereist dit coöperatieve proces en wat je nu hoort is gelijkaardig. Er is een in evenwicht brengende energie aanwezig in de boodschap die wordt geleverd.

De boodschappen die ik geef bevatten energie, lieve mensen, en als bij de genezer, is er evenwicht om de weg in jouw denkproces te helpen verhelderen. Deze verheldering kan je helpen een beslissing te nemen, je in staat stellend naar een ander begripsniveau te gaan. Het is het genezen van het verstand. Dit is een vrije keuze. Vaak is de boodschap het tonen van de energie van waarheid, de sluier een ogenblik wegrukkend, hetgeen evenwicht schept.

~ KRYON, middels Lee Carroll

From Kryon Live Channel, “J.O.P.B.”
September 2014 in Basel, Switzerland

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s