Made of Star Stuff

Oneness is the opposite of separatism. An older energy has Humans deciding who they are and then separating themselves from others. They categorize themselves and put themselves in groups. Is that an attribute of God? Would Spirit be like that? Would the creator of the Universe decide to put you apart from the others? You are a perfect creation, and so is the one next to you and next to you and next to you and next to you [Kryon points to the audience sitting in front of him]. This goes beyond the concept of “Love your neighbor.” It means that you are made of the same star stuff as they are!

From Kryon Live Channel, “J.O.P.B”
September 2014 in Basel, Switzerland

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in Universal Unification en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s