Hearts are opening, and enormous change is in the air.

Jesus through John

We are on course and on schedule for humanity’s awakening.  I know many of you have doubts and anxieties about this forthcoming marvelous event because you have been told so often how imminent it is, and so far many of you get very little sense of itsactually coming to fruition.  Keep holding your Light on high, it is extremely effective, and when you go to your quiet inner space, your spiritual sanctuary, go with hope and expectation for the wonders that lie ahead.

Your hope and your expectations intensify your intent for humanity to awaken, and the many, many groups meditating frequently and regularly for world peace, for the Tsunami of Love to penetrate even the most tightly closed hearts are succeeding.  Hearts are opening, and enormous change is in the air.  You Light bearers and wayshowers are doing what you incarnated to do, you are bringing humanity forwards to…

View original post 967 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s