The old order is failing, collapsing, disintegrating.

Johnsmallman's Blog

Saul Audio Blog for Tuesday august 19th

Humanity’s awakening has been divinely promised and is at hand.  Nothing can prevent it because not only is it God’s Will, which is always achieved, but it is now also humanity’s collective will, and because you were given free will your will is always honored.  Until quite recently individual wills, divided and confused as they were, had made humanity’s collective will very difficult to discern.  It was collectively unstable, changeable, confused, conflicted, and chaotic, but now it is coming beautifully into alignment and is determinedly seeking world peace, person by person.  Although, if you pay too much attention to the gloom and doom on the news media, you might well believe that nothing much has altered, and that humanity’s endless dance with conflict and betrayal continues unabated.

However, over the last several decades, with the vast increase in educational opportunities for large sections…

View original post 1.002 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s