Many dismiss hope as childish nonsense.

Uit onderstaande boodschap:
“Daarbuiten”, in de … wereld … lijken de conflicten en onenigheden te escaleren, maar wat er in feite gebeurt, is dat de verborgen motieven, agenda’s en al het bedrog, die aeonen lang woest zijn ontkend, openbarsten in jullie bewuste gewaarzijn en niet langer kunnen worden ontkend of genegeerd. …
Er zijn de afgelopen achttien maanden of zo een aantal serieuze pogingen ondernomen om boosheid en woede te doen escaleren over de hele wereld met de intentie om nieuwe oorlogen te beginnen, maar het werkte niet vanwege de Liefde die jullie allen delen en uitbreiden en omdat jullie de intentie hebben van het doen zegevieren van vrede op de planeet. …
Houd dat gevoel van liefde en welzijn in jullie hart en neem je voor dit voortdurend te delen en te verbreiden, het is DE meest effectieve wijze om een verlangen naar vrede, tolerantie, mededogen en inzicht in de harten te brengen van alle deelnemers aan de talrijke, lopende oplossing-zoekende onderhandelingen, wereldwijd.

Jesus through John

You are on the cusp, at the beginning of a new and wondrous way of relating to one another as the Tsunami of Love continues to intensify and bring into the collective awareness the realization that Love is the only way to resolve issues and conflicts whether between individuals, families, political or religious belief systems, or nations.  It has taken you many eons to approach this point, this tipping point in human consciousness, and you should congratulate yourselves on the amazing progress that you have collectively achieved in the last three our four decades.

“Out there,” in the illusory world that you are helping to wake up, this does not seem to be the case, as conflicts and disagreements appear to be escalating, but what is in fact happening is that all the hidden motives, agendas, and deceits which have been ferociously denied for eons are now bursting into your…

View original post 1.158 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s