Everyone will awaken but no one will be forced to do so.

… wanneer je rustig nadenkt over je menselijke situatie, komt het altijd bij je op dat de enige manier voorwaarts middels Liefde is. Vaak komt je redenerende verstand er dan bij om je te vertellen dat “als iedereen zich zo zou gedragen alles goed zou zijn, maar dat ze dat niet doen en niet zullen doen, dus wees nou verstandig en bescherm jezelf, blijf op je hoede of je zult gekwetst raken.” Indien je jezelf betrapt, zijnde in de verdediging of zelfs in de aanval, stop, hergroepeer, vergeef het jezelf en begin opnieuw, liefdevol; zo handelen is zeer ontwapenend voor je tegenstander.

… when you sit quietly thinking about your human situation, it always occurs to you that the only way forward is through Love.  Often then your reasoning mind comes in to tell you that “if everyone behaved like that all would be well, but that they don’t and they won’t, so be sensible and protect yourselves, don’t let your guard down or you will be hurt.”  If you catch yourselves being defensive or even going on the attack, stop, regroup, forgive yourselves, and start over, lovingly; to do so is very disarming for your opponent.

Johnsmallman's Blog

Many of you are undergoing great stress and bodily and emotional discomforts at present as the energy levels of the Tsunami of Love intensify.  This is to be expected, so do not be alarmed, just relax into the now moment and allow these energies to flow through you and on out to all of humanity and to Gaia herself.  This is what you came to do, you have just forgotten how demanding it would be on your physical vehicles, so make sure to ask regularly for help from your friends, guides, mentors and angels in the spiritual realms.  When you do you will feel better, more easily able to accept the discomfort, and assured of its necessity as your frequencies rise to prepare you and humanity for your awakening.

We are inundating you with spiritual help and assistance but the many alarming events happening across the world are distracting you…

View original post 912 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s