A short update on the energies

De zaden ontkiemen.

The seeds are sprouting.

aisha north

As you have perhaps already noticed, you will be subjected to a myriad of different energetic sources now, and they in turn will serve to ignite quite a few conflicting responses within you, both in the physical but also in the emotional sense.

Let us explain. We have touched briefly upon the fact that you are not only carriers of light and information, you have also been dispersing the same for many a lifetime already, and now, as these seeds starts to germinate and come into life, one by one at first, but very soon in a veritable avalanche, these seeds themselves will also start to affect you in so many ways. For even if you have dropped them away from you so to speak on your journeys here on this planet, you still carry the imprint of these signals to the world within your DNA, and this combined with…

View original post 1.411 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s