Your presence on Earth at this time is not fortuitous, accidental, or just plain chance.

God, Spirit, the Force, the Light, One, the same All called by different names

Jesus through John

You are in the final phases of your awakening process.  As all the channels keep telling you, your awakening is imminent!  Let your deep inner faith shine through and intensify your will to wake up.  God wants it to happen, here in the spiritual realms so do we, and so most certainly do all of you, and, as we keep telling you, it is inevitable, unavoidable, and divinely decreed.

Some of you are having difficulty keeping your Light clear and undimmed as you get caught up in compassionate anxiety, even fear, for all who are presently suffering grievously in the many zones of conflict and abject poverty around the world.  That is why you must keep your Light burning brightly.  It is the brightness of your collective Light that is bringing in the essential changes in attitudes and behaviors that will dissolve within all all that is in any way…

View original post 937 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in transformation en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s