You are divine beings on Earth to assist humanity to awaken.

“Love yourself, accept yourself, forgive yourself.”

Jesus through John

Humanity is on the edge! Awakening is imminent!  Yes, you have been told this many times already, and, as time is of the illusion, it is absolutely true.  Nevertheless, to humanity it seems that the flow of time is unavoidable – slow or fast depending on how you are personally experiencing it – but it does seem that you are enclosed in it, enveloped within it inescapably, and when you are waiting for something for which you long the waiting can seem interminable.  So we have been telling you that your awakening is imminent first because it is, as time is illusory, and second because it is you who have to awaken, and you will do it in an instant once you are ready.

You have spent eons moving towards this moment of readiness, and so we have to keep stressing its imminence to keep you on your toes…

View original post 989 woorden meer

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s