Een korte update aangaande de energieën

Beloofd is beloofd. Bij deze de Nederlandse vertaling van Aisha’s blog van 23 april:

Een korte update aangaande de energieën

door Aisha North

Het lijkt nu alsof jullie je adem inhouden, drijvend in een stilheid van hemel en Aarde, met toenemende anticipatie, de zenuwuiteinden bijna onmerkbaar tintelend, terwijl ze het inkomende tij van welwillende stralen voelen naderen. Want jullie verwachten nogmaals de op handen zijnde aankomst van afgezanten van buiten jullie luchten, afgezanten die jullie op alle mogelijke manieren, die jullie nog mee zullen gaan maken, zullen verheffen. En dus zeggen wij: “Ga binnen in je hart, om beter getuige te zijn van wat er zich zal ontwikkelen. Want wat jullie verwachten is iets dat jullie diep zal raken, en zal dat doen ongeacht waar jullie zijn. Want het zal een onbeperkte en grenzeloze gebeurtenis zijn en het zal er een zijn die ver van de loerende ogen zal plaatsvinden van iedereen die minder geneigd is om deze schijnende stralen van schitterend licht te verwelkomen. Want dit zal weer een zaak van het hart zijn, een gefluisterde conversatie tussen jou en Al dat er is, een communicatie, verstoken van woorden, maar vervuld van betekenis van het hoogste doel.

Dus weer zeggen wij: “Luister goed naar wat je hart jullie vertelt, want het is je hart dat de verwelkomende gastheer zal zijn en het zal je hart zijn dat jou de goede tijdingen zal brengen terwijl zij arriveren. Eerst een voor een, maar met het verstrijken van de dagen zal dit straaltje toenemen tot een gestage stroom van pelgrims van verre, bij jouw deur aankomend, groeten van thuis bij zich hebbend. Want deze welwillende gastheer van van verre gekomen voorboden van het licht weet waar zij verwelkomd zullen worden en dus zullen zij bij die wijd geopende harten samenkomen die op hun aankomst wachten en zij zullen in veelvoud komen maar er zal geen gebrek aan ruimte zijn voor hen. Want het hart is een eindeloze, niet gebonden plaats, waar liefde geen grens heeft en waar het licht zich altijd thuis zal voelen en plek zal vinden om zich te nestelen. En deze keer zullen jullie allemaal merken dat je hart zich uitbreidt tot voorbij datgene wat jullie ook maar konden verwachten, want deze keer zijn jullie meer dan gereed om de rol van verwelkomende gastheer op je te nemen, degene die zal weten dat de tijd is aangebroken om juist dat te doen, en het licht niet meer weg te sturen.

Jullie hebben veel tijd nodig gehad om je hierop voor te bereiken, want jullie hebben veel levens geleefd, jezelf ongeschikt achtend om gastheer te spelen voor de boodschappers van licht. Jullie hebben jezelf als bezoedeld en bedorven, onzuiver en op alle manieren beperkt gezien, maar nu hebben jullie uiteindelijk gemerkt dat, wat jullie als butsen hebben beschouwd, gewoon tekens van geleerde lessen en verworven wijsheid zijn. En zo hebben jullie uiteindelijk je hart voor jezelf geopend, en door dat te doen hebben jullie meer dan voldoende ruimte voor dit binnenkomende licht gemaakt om een plek te vinden zich te nestelen. En er zijn geen grenzen aan dit licht, noch aan jullie capaciteit om het langer te herbergen.

Dus maak je gereed om te ontvangen en weet dat iedere bezoeker lange, lange tijd zal blijven. In feite zullen ze voor eeuwig bij jullie zijn, maar, anders dan andere huisgasten, zullen ze nooit langer lijken te blijven dan ze welkom zijn. Want wat zij met zich meebrengen is vrede van het verstand, zodat zij jullie allemaal zullen helpen het verstand tot rust te brengen, zodat je hart kan ingrijpen en eindelijk zijn rechtmatige plaats kan innemen aan het roer, een plaats die het lang, lang geleden gedwongen afstond. Maar nu zal het hart de koers uitzetten en het zal dat doen voor de mooiste der toekomsten, en het zal dat doen, omdat jij degene bent die het eindelijk mogelijk zal maken om dat volledig te doen.

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s