Ochtend-, middag- en avondmeditaties der Essenen

In deze paastijd plaats ik gedurende week op mijn Facebook pagina dagelijks 3 van de 21 teksten van “De veertien communies en de zevenvoudige vrede, meditaties der Essenen”, door Edmond Bordeaux Szekely uit de bibliotheek van het Vaticaan gered en in 2001 door het Centrum voor Innerlijke Vrede verwerkt en vertaald.

Met deze teksten en de bijbehorende meditatie kun je je ’s morgens bij het ontwaken afstemmen op een van de 7 aardse krachten of engelen en ’s avonds voor het slapen gaan met een van de 7 hemelse krachten of engelen, waarmee ieder mens op aarde te maken heeft, en tussen de middag op een van de 7 aspecten van vrede. Dit zijn zeer krachtige, levenskracht gevende meditaties. Het is niet voor niets dat deze teksten, welke oorspronkelijk nog uit de tijd van Zarathustra stammen, steeds weer zijn doorgegeven en bewaard zijn gebleven voor het heden.

Fijne Pasen!

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s