Ochtend-, middag- en avondmeditaties der Essenen

In deze paastijd plaats ik gedurende week op mijn Facebook pagina dagelijks 3 van de 21 teksten van “De veertien communies en de zevenvoudige vrede, meditaties der Essenen”, door Edmond Bordeaux Szekely uit de bibliotheek van het Vaticaan gered en in 2001 door het Centrum voor Innerlijke Vrede verwerkt en vertaald.

Met deze teksten en de bijbehorende meditatie kun je je ’s morgens bij het ontwaken afstemmen op een van de 7 aardse krachten of engelen en ’s avonds voor het slapen gaan met een van de 7 hemelse krachten of engelen, waarmee ieder mens op aarde te maken heeft, en tussen de middag op een van de 7 aspecten van vrede. Dit zijn zeer krachtige, levenskracht gevende meditaties. Het is niet voor niets dat deze teksten, welke oorspronkelijk nog uit de tijd van Zarathustra stammen, steeds weer zijn doorgegeven en bewaard zijn gebleven voor het heden.

Fijne Pasen!

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s