Een korte update aangaande de energieen

Van alle kanten worden we er steeds weer toe gemaand om met onze aandacht naar binnen te gaan. Zo ook in deze update door Aisha North. Met de bijzondere informatie over de rol van onze Zon, vond ik het zeer de moeite waard om de tekst in het Nederlands toegankelijk te maken. De tijd van kanaliseren is (bijna) voorbij, en dan is de enige plaats waar we in contact kunnen komen met de informatie die niet van deze planeet is, ons eigen innerlijk. Dit is tevens de reden dat ik op http://www.facebook.com/heeljezelf/ een paar zeer korte, gemakkelijk toe te passen (zuiverende) meditaties heb gepubliceerd. De tijd van navelstaren is voorbij en hoe eerder we ons van onze lasten kunnen bevrijden, hoe eerder we zelf onze eigen verantwoordelijkheid kunnen nemen en in dienst van het Geheel mee kunnen gaan werken.

Bij deze het bericht:

Een korte update aangaande de energieën

door Aisha North

Ik verwachtte vandaag geen nieuwe boodschap, maar toen ik ging zitten om naar de live streaming van de maansverduistering te kijken, kwam deze door:

Zoals jullie nu allemaal gewaar zijn, maakt wat er in de lucht gebeurt, integraal deel uit van wat er in jullie lichaam gebeurt. Want jullie lichaam vormt op geen enkele manier jullie begrenzing, integendeel, jullie lichaam vormt de ontvanger die jullie in staat stelt jullie nog diepgaander te verbinden met alles om jullie heen. Eerst zul je waarnemen wat er naar de binnenkant van je lichaam wordt overgedragen via de vijf zintuigen, maar stukje bij beetje zul je je realiseren dat de informatie die je op deze manier op kunt pikken, slechts een kleine rimpeling is aan de oppervlakte van Al dat er is. Want nu, terwijl jullie allemaal bedrevener zijn geworden in het afstemmen op de werkelijke boodschap, die achter zo veel van deze bij tijd en wijle opzettelijke misleidende snippers informatie ligt, welke jullie krijgen opgediend middels jullie ogen en oren vanuit talrijke bronnen, die dienen in naam van verscheidene minder welwillende meesters, zullen jullie begrijpen dat jullie je af moeten keren van alles wat jullie dagelijks opgediend krijgen in jullie massa media, om het echte beeld te krijgen.

Dus dat is de reden dat wij zeggen: “Ga naar binnen”, want daar ontvouwt zich het echte verhaal en wij bedoelen dat in elke betekenis van het woord. Want binnen is waar je alle antwoorden zult vinden, al het nieuws en alle huidige updates die je je maar kunt wensen. Maar onthoud dat de meesters van de bronnen van dit nieuws buiten de grenzen liggen die je fysieke voertuig vormen, en nu is waar we een beetje dieper op in willen gaan, hoe dit galactische “nieuws” je voertuig eigenlijk binnengaat. Het is geen geheim dat er een correlatie is tussen wat er letterlijk boven je hoofd plaatsvindt, en wat er in je eigen lichaam plaatsvindt. Want jullie zijn intrinsiek gekoppeld aan de energetische stromingen die deze planeet binnen komen stromen. Een beetje van deze informatie, deze dagen in feite een zeer groot deel, komt van jullie vriendelijke buur, jullie Zon, en ook al volgen jullie wetenschappers haar nauwgezet en proberen ze haar schijnbaar onberekenbare emissies van diverse energetische partikels bij te houden, zijzelf hebben weinig tot geen kennis van de werkelijke informatiebron, welke dit schitterende hemellichaam in werkelijkheid is. Want de Zon werkt als een doorgang voor andere, verder afgelegen krachten, en ook al heeft de Zon zelf het vermogen om veel van de hoog-geladen partikels te produceren die naar jullie toe komen, ze treedt ook op als een type transformator, net zoals we jullie hebben verteld dat jullie doen.

Met andere woorden, ze is niet alleen een zender, zij is ook een ontvanger van signalen die vanuit een andere bron komen, diep in de ruimte. In feite is dat een bron die verborgen ligt achter de sluier, om een uitdrukking te gebruiken die jullie nu allemaal wel kennen. Want de zon vertegenwoordigt niet alleen de dimensie, waarin jullie samen verblijven, zij is ook een bemiddelaar tussen jullie kant van de sluier en de andere kant, de veelzijdige kant, het tijd en ruimte continuüm, waaraan enkele van jullie wetenschappers refereren als zijnde het multiversum. Ja, want de Zon is een van die kijkgaatjes of doorgangen die de totaliteit omvatten van Al wat er is, en als zodanig staar je, iedere keer dat je naar deze schijnende bol in de lucht staart, ook naar een opening tussen hier en overal, een tussenwand die ook als een doorgang dient, een verdeler die ook als connector dient. Met andere woorden, jullie zijn voortdurend in contact met Alle schepping door middel van dit energetische kijkgat en er komt door dit kijkgat een gestage stroom van informatie die jullie helpt om zelf een stap dichter naar die deur van multidimensionaal wezen te nemen. Dat wil zeggen, het helpt je gewaarzijn om wakker te worden aan het feit dat je al werkelijk een multidimensionaal wezen bent, met het vermogen om af te stemmen op zoveel meer informatie dan je menselijke zintuigen en inderdaad menselijk verstand je zolang hebben doen geloven.

En nu is die opening in de lucht verder geopend en laat een steeds toenemende stroom van deze informatie capsules, gemaskeerd als licht, door naar de kern van je wezen. En iedere keer dat je fysieke lichaam een van deze talrijke oneindig kleine super-geladen partikels tegenkomt, reageert het op een zeer specifieke wijze. Want je lichaam is al ingesteld om deze “goede nieuwsen” te ontvangen, die in een steeds hoger tempo binnenkomen, en ook al heb je zelf weinig tot geen interactie met al deze partikels, zij spelen nog steeds een enorme rol in jullie dagelijks leven. Want omdat jullie allemaal letterlijk lopende, pratende receptoren voor deze intergalactische boodschappers zijn, onderhouden jullie een non-stop conversatie met hen in de vorm van een innerlijk energetisch herschikken. Zie je, al je cellen zijn momenteel bezig om al deze informatie op te nemen en aan te nemen op alle mogelijke manieren, en ook als je denkt dat je alleen maar een soort milde griep hebt, wat onvoorspelbare spierpijn of een ietwat hinderlijke pijn in je botten, luister je in feite naar een klein deel van het statische wezen, geschapen door deze voortdurende, super-intense conversatie tussen de individuele cellen in je lichaam en al deze binnenkomende signalen om te handelen. Want al deze intergalactische boodschappers dragen dezelfde boodschap: “Het is tijd om te gaan”, en zij veroorzaken een zodanige gejaagdheid van activiteit in jullie dat het geen wonder is dat je je zo nu en dan een beetje uit je humeur voelt.Onthoud dat je lichaam is ontworpen om deze enorme her-lokatie van energie te weerstaan, want daar gaat dit allemaal om, want terwijl al deze informatie je lichaam binnengaat, doet hij dat in de vorm van energetisch geladen partikels en deze partikels laden vervolgens stukje bij beetje, cel voor cel, je hele lichaam op en dit brengt op zijn beurt jouw frequentie omhoog.

Want licht is gelijk aan informatie is gelijk aan frequentie, zoals wij in de voorgaande boodschap deelden, en dus worden jullie allemaal opnieuw afgestemd op deze gloednieuwe frequenties door de interactie tussen jullie eigen levende cellen en dit enorme orkest van binnenkomende hemelse muziek in de vorm van energetische ontladingen, die naar jullie toe komen met de hulp van de Zon. Dus dit is inderdaad een voortdurend proces en ook al kan een beetje van het statische, dat het produceert, soms een beetje overdonderend zijn, we vragen jullie allemaal weer om naar binnen te gaan om het goede nieuws te onderscheiden dat al deze kleine vriendelijke bezoekers met zich mee brengen. Want zij brengen een voortdurende bron van geruststelling en bevestiging vanuit Bron en als zodanig zijn jullie al verbonden met een onuitputtelijke bron van heilzame energie die jullie bij elke stap van jullie pad zal ondersteunen. Jullie zitten nog steeds zeer in het proces van her-afstemmen en ook al kan dit een nooit-eindigende cyclus van voortdurend ongemak lijken, vertrouw ons wanneer we zeggen dat er een dag zal komen, niet zo ver in de toekomst, dat deze hinderlijke en af en toe slopende gevoel van het statische, tot het verleden zal behoren. Want hoe helderder de lijn, hoe beter de ontvangst zal zijn en dus verloopt dit hele proces naar het openen van al jullie lijnen tot optimale capaciteit, om beter in staat te zijn om op de best mogelijke wijze van deze “uitzendingen” te genieten. Want de ontvangt zal zeker kristalhelder worden, in iedere betekenis van het woord, in de zeer nabije toekomst en daarmee komt er een gloednieuwe manier, om van de informatie die naar jullie toekomt, te kunnen genieten. En dan zullen jullie ook veel beter begrijpen hoe het werkelijk werkt achter deze, soms meer dan vurige vertoningen, in de lucht.

Want onthoud dat er niets toevallig gebeurt en elke keer dat er iets buiten het gewone plaatsvindt in de hemelen boven jullie, brengt dit een boodschap naar het mensdom, en we bedoelen dat zeer letterlijk. Want deze boodschappen komen in alle vormen, maar wat zij gemeen hebben is hun aard en die aard is gewoon energie in de vorm van diverse versies van licht. Dus zeggen we weer, kijk naar de lucht en zwelg in de vertoningen die jullie daar zullen zien, en weet dat iedere keer als er iets buiten het gewone waar is te nemen met jullie nog steeds enigszins beperkte menselijk zintuigen, de eigenlijke impact hiervan op jullie energetische lichaam, werkelijk kolossaal is. Dus ook deze wonderbaarlijke vertoning van jullie maan, op hetzelfde moment dat we je deze woorden geven.

Dus pas op en sla je blik op naar de lucht, om beter te genieten van deze binnenkomende vuurwerken. Maar vergis je niet, de angstzaaiers zullen altijd hun zegje klaar hebben gedurende een gebeurtenis, zoals deze, en zij zullen proberen de vuren van angst op te stoken op wat voor manier zij ook maar kunnen. Dus kunnen wij alleen maar dit zeggen, wees niet bang voor de innerlijke vuren die deze zwaarbeladen energetische vertoningen in gang zullen zetten, zij zijn slechts tekens van activering, maar leer te vermijden naar die vuren daar buiten te kijken, veroorzaakt door diegenen die er nog steeds op zijn gebrand om de angstreservoirs van deze wereld in brand te steken door gewelddadige acties en onheilspellende woorden. Want die vuren kunnen zich gemakkelijk verspreiden en zullen menig onvoorbereide geest met zich neerhalen.

Dus blijf gecentreerd en ga naar binnen, dat is het beste advies dat wij jullie kunnen geven en jullie zullen blijven geven, En wanneer je eraan denkt om naar binnen te gaan, zul je al het goede nieuws horen, dat door elke zenuw, kraakbeen en bot dat je bezit binnen komt sijpelen. Want dit goede nieuws is op geen enkele manier begrensd, het sijpelt door elk partikel van je wezen, en dus zou het gemakkelijk te bespeuren moeten zijn als je het jezelf toestaat om naar hun wonderbaarlijke stem te luisteren.

©2014 Aisha North; Original tekst in English: A short update on the energies

©2014 Nederlandse vertaling: Centrum voor Innerlijke Vrede, www.kristalzout.nl

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in consciousness en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s