De Boom des Levens

Wereld Meditatie op 31 mei:

 

De Boom des Levens

Een Hathor Planetaire Boodschap  middels Tom Kenyon    

26 maart, 2014

Vanuit ons gezichtspunt ben jij de Boom des Levens en het levende mysterie. Dit komt omdat jouw subtiele energielichaam duizenden zeer kleine energiekanaaltjes bezit, die geestelijke licht vanuit andere dimensies van jullie kosmos ontvangen.

Zij lijken op de takken van een boom, wat de reden is dat wij naar jullie en deze meditatie refereren als de Boom des Levens.

Jullie yogi en yogini hebben deze subtiele energiekanaaltjes geïdentificeerd als nadi. En in deze meditatie zul je je volledige systeem van nadi activeren, bedoeld om je te doordrenken met geestelijk licht om gemakkelijker hoger trillende bestaanstoestanden binnen te kunnen gaan.

Vanwege de versnelling van tijd en de escalatie van jullie huidige Chaotische Knoop, ervaren velen van jullie een toename van fysieke, emotionele, inter-persoonlijke en inter-dimensionale moeilijkheden. Door de takken van de Boom—dat wil zeggen jouw lichaam— met hoger geestelijk licht te doordrenken, zul je veel voordeel hebben van de verhoogde trillingsfrequenties. En zal je transitie naar hogere bewustzijnsstaten gracieuzer zijn.

Hoewel deze meditatie zal plaatsvinden gedurende een specifieke tijdsspanne kun je deze binnengaan wanneer je maar wilt en zul je groot voordeel hebben van dat te doen.

De Wereld Meditatie

Deze Boom des Levens meditatie zal om 17:30 uur Eastern Daylight Savings Time [EDT: zomertijd, vert.] beginnen op 31 Mei. De energiek zal worden geproduceerd gedurende een periode van dertig minuten en zal om 18:00 uur Eastern Daylight Savings Time  eindigen, maar de energetische golf van deze meditatie zal vierentwintig en een half uur voortgaan, eindigend om 18:00 uur Eastern Daylight Savings Time op 1 juni.

Je kunt je tijdens deze periode ieder moment met de meditatie engageren, met groot heil en grote potentie.

Het brandpunt van de meditatie zal in New York liggen, tijdens een evenement, Bomen des Levens genoemd. Deze groep zal een sterke energiek hebben opgebouwd, welke het vrijlaten van deze golf over jullie planeet zal steunen.

Vanuit ons gezichtspunt is deze specifieke Wereld Meditatie uniek omdat er, juist voorafgaand aan de aanvang van de energetische golf, een krachtige emanatie vanuit de lichtrijken van Boeddha in het spel zal worden geroepen. Deze transmissie zal vanuit Vajharana de oorspronkelijke Boeddha van geluid zijn.

Deze geluidscodes van nieuwe schepping zijn an sich een krachtige transmissie en op deze energetische golf zullen we zogezegd de heilzame krachten voor jouw heil.

Deze Wereld Meditatie bestaat uit twee fasen—een geluid meditatie (hieronder beschreven), gevolgd door een periode van stilte.

Fase Eén van de Wereld Meditatie

In de eerste fase van deze meditatie zul je naar Het Innerlijke Kristallen Paleis luisteren, een uniek geluidstuk dat we eerder hebben gebruikt in een eerdere Wereld Meditatie. In deze versie zul je echter op een hele andere manier met de geluid meditatie werken.

Je zult aan het einde van deze boodschap een link naar het audiobestand vinden.

Er zijn drie stadia te onderscheiden in de geluid-meditatie zelf.

Fase 1
De eerste fase duurt ongeveer vijf minuten en gedurende deze periode verbeeld je je lichaam als een netwerk van oplichtende lichtfilamenten. Ga, terwijl je je op deze nadi, deze lichtkanaaltjes, concentreert, de coherente toestand van waardering in, wat je ervaring zal verdiepen en deze krachtiger zal maken.

Verbeeld je gedurende deze fase, dat je nadi openstaan voor de inter-dimensionale aard van de kosmos, tot zichzelf hogelijk heilzame en levensveranderende energieën aantrekkend.

Fase 2
De tweede fase van deze meditatie duurt ook ongeveer vijf minuten en je zult merken dat de muziek radicaal verandert bij de transitie naar deze fase. Gedurende deze fase van de meditatie gaat je aandacht naar de pijnappelklier in het midden van je hoofd. Deze hele fase verbeeld je je dat een lotusbloem bovenop je hoofd opengaat. Sta gedurende deze fase van de meditatie kosmische energieën toe door je kruinchakra neer te dalen naar je pijnappelklier.

Fase 3
De laatste fase duurt ook ongeveer vijf minuten, en is muzikaal gezien een herhaling van de eerste vijf minuten. Gedurende deze laatste fase verbeeld je je lichaam weer als een netwerk van nadi (subtiele lichtkanaaltjes), heilzame en levensverbeterende energieën aantrekkend vanuit de inter-dimensionaliteit van jullie kosmos.

Er is een laatste, zeer belangrijk aspect aan deze fase. Voel jezelf verbonden met de Aarde, zodat de energieën die door jouw nadi binnenkomen, zich omlaag in de Aarde kunnen uitbreiden middels je voeten of middels een energetisch kanaal, de Pranische Buis geheten, die zich omlaag uitbreidt middels de centrale lijn van jouw lichaam, vanuit je kruin middels jouw perineum (gelokaliseerd midden tussen je anus en je genitaliën) de Aarde in. Dit heeft als doel om de immense hemelse energieën te aarden, die zeer waarschijnlijk toegankelijk voor je zijn geworden.

Als je deze fase van de meditatie niet uitvoert zul je misschien een poosje in gelukzaligheid ronddrijven, maar je zult geen nut hebben voor jezelf en voor anderen—en dat is niet de bedoeling van deze meditatie.

Het doel van deze meditatie is om zachtjes de trillingssnelheid van jouw nadi omhoog te brengen, de licht-filamenten waaruit jouw Boom des Levens is opgebouwd, en om jouw transitie naar hogere trilling staten van bewustzijn te vergemakkelijken.

De Tweede Fase van de Meditatie

De Tweede Fase wordt in stilte gedaan.

Wees gewoon bij jezelf en merk de subtiele fluctuaties van energie in je lichaam-verstand en geest op. Indien je in een omgeving bent waar dat mogelijk is, geven wij je de suggestie om te gaan liggen en volledig te rusten. Maar wat je situatie ook maar is, geef jezelf vijftien minuten de mogelijkheid om gewoon met jezelf te zijn, in stilte, na de actieve fase van de meditatie.

Samenvatting

Wij bieden jullie deze meditatie aan op een kritiek moment in jullie transitie naar hogere trilling bewustzijnstoestanden. De timing van deze Wereld Meditatie, om een metafoor te gebruiken, lijkt heel erg op een barst in het Kosmische Ei.

Deze meditatie is een energetische sleutel die de schatkamers van de licht-rijken voor je kan openen en het jou mogelijk maakt om door de nauwe poort die zich nu voor je bevindt, te gaan.

De Hathoren
26 maart, 2014

 

Tom’s Gedachten en Observaties

De Meditatie

De aanwijzingen van de Hathoren zijn zeer duidelijk en ik zie dan ook geen reden om er iets aan toe te voegen, afgezien van het verduidelijken van enkele punten.

Het eerste heeft te maken met de geluid-meditatie zelf. Zoals de Hathoren in hun boodschap opmerkten, hebben zij dit geluidstuk eerder gebruikt. Maar de fasen van deze geluid-meditatie verschillen zeer van de voorgaande, dus wees er zeker van dat je de instructies in deze boodschap opvolgt en niet de instructies in een eerdere Hathor Planetaire Boodschap, Het Innerlijke Kristallen Paleis geheten.

Deze Wereld Meditatie zal in Manhattan (New York, New York) beginnen om 17:30 uur, Eastern Standard Daylight Savings Time op zaterdag, 31 mei. Je kunt de Wereld Tijd Klok raadplegen om te zien wanneer dit precies in jouw tijdzone zal gebeuren, door te gaan naar:

(http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html)

De eerste energetische vrijlating van de Meditatie zal dertig minuten duren, van 17:30 tot 18:00 uur. Deze energiek zal echter vierentwintig en een half uur voortgaan, hetgeen betekent dat je de meditatie binnen deze periode van tijd, wanneer je maar wilt en zo vaak je maar wilt, kunt doen.

De geluid meditatie voor Fase Eén van de Wereld Meditatie wordt Het Innerlijke Kristallen Paleis genoemd en een rechtstreekse link naar dit audiobestand verschijnt onderaan mijn opmerkingen.

Fase Twee van de Wereld Meditatie is in essentie een periode van stilte die vijftien minuten zal duren. Deze Fase is van vitaal belang omdat het je mogelijk zal maken om de dynamische energiek van Fase Eén (i.e., de geluid meditatie) te integreren. Ik raad je sterk aan om deze periode van stille introspectie niet over te slaan.

De Hathoren refereerden naar het evenement in Manhattan, dat het kruispunt van de Wereld Meditatie zal zijn. En ik zal mijn aandacht nu richten op het eendaagse evenement in New York, omdat ik vind dat het zo significant is.

Een Reis naar het Mythische Rijk van Bomen 

De ironie ontging mij niet.

Mijn oorspronkelijke reden om de Bomen des Levens workshop te creëren, kwam voort uit een persoonlijke overtuiging dat materie en geest niet met elkaar in conflict hoeven te zijn. En ondanks de leringen van vele religieuze en geestelijke tradities, kon dit ontmoeten van ogenschijnlijk polaire tegengestelden (i.e., geest en materie) worden ervaren als een exquise gechoreografeerde vereniging van bewustzijn.

Maar naarmate het evenement naderde, begon ik me zorgen te maken. Ik kon niet ontkennen dat onze Aarde vele species van planten en dieren verliest op wekelijkse zo niet dagelijkse basis. Ons ecosysteem wordt aangevallen en collectief lijken we deze voorbode voor onze eigen ondergang niet gewaar te zijn.

Hoe kon ik, met integriteit, een workshop over de Bomen des Levens geven als de biologische fundamenten van het leven zelf werden gedegradeerd? Hoe kon ik mensen naar de mythische rijken leiden als de biologische werkelijkheid van bomen en alle levende dingen op deze planeet aangevallen werden?

Ik had, zonder het te weten, mijn energie rondom dit evenement geblokkeerd en het hele geval naast me neergelegd om mijn aandacht aan andere zaken te schenken. Maar terwijl de tijd van het evenement naderde kon ik niet langer ontkennen dat ik mijzelf had bevroren, wat betreft het visioen.

Ik dacht er eigenlijk over na om dit hele evenement af te gelasten en iedereen zijn geld terug te geven.

Uiteindelijk, in wanhoop, vroeg ik om geestelijke leiding van “M”, zoals ik haar noem. Jullie kennen haar misschien als Maria Magdalena. Met Judi aan mijn zijde, vroeg ik aan M wat ik in vredesnaam kon doen om mijzelf van deze psycho-geestelijke verlamming los te schudden.

Op haar gebruikelijke welsprekende manier, die ik hier niet kan vangen, zei M dat ik geestelijk verlamd was geraakt door rouw en verdriet—in het bijzonder de rouw en het verdriet die ik ervoer terwijl ik het verlies van zoveel kostbaar leven op deze planeet aanschouwde en zoveel schaamteloze minachting voor Aarde, door de cultuur waarvan ik deel uitmaakte.

Zij raadde mij aan om de nacht in Droomtijd door te brengen, de Bomen des Levens van de drie mystieke rijken bezoekend, waar ik mee wilde werken. Laat hen mij de weg tonen, uit mijn malaise, was haar advies.

Ik zal niet op de details van die nacht ingaan, omdat het veel te lang zou duren om het te beschrijven. Maar het was bijna ochtend toen ik eindelijk door mijn eigen emotionele en geestelijke verlamming heen brak.

Het is mij nu duidelijk dat dit komende evenement in New York de meest krachtige workshop zal zijn van mijn hele leven.

Ik doe zulke uitspraken niet lichtvaardig. En ik besef dat het in zo’n kort tijdsbestek een uitdaging voor je kan zijn om fysiek naar New York te komen. Maar als je het voor elkaar kunt krijgen, ik zou persoonlijk bergen verzetten om daar te zijn. Vanwege mijn sabbatsjaar zal het tenminste een jaar, zo niet langer duren, voordat ik weer aan de Oostkust zal lesgeven. Hieronder een korte beschrijving van wat er zal gebeuren en waarom ik me voel zoals ik me voel.

De workshop in New York zal bestaan uit drie diepgaande geluid onderdompelingen.

De eerste geluid onderdompeling: de Wereld Boom

Dit zal een shamanistische verkenning naar onze Onderwereld zijn (het onderbewuste verstand) met als doel om emotionele patronen van verdriet, wanhoop, hopeloosheid en spijt te transformeren. We zullen bij deze taak worden geholpen door middel van de geest-liederen van Tah’zukan, een geest zanger vanuit de Opper- of Hemelse Werelden. Ik ontmoette deze opmerkelijke shamanistische kracht vele jaren geleden en ik heb vanaf die tijd met hem gewerkt. Tah’zuhan zingt energetische woorden in bestaan die de luisteraar assisteren om innerlijke obstructies en negativiteit te transformeren. Hij is bijzonder deskundig in het schenken van zegeningen vanuit de geest-werelden. Deze energetische zegeningen gaan door de psyche op diepe niveaus, die mij na al deze jaren nog steeds verbazen en verwonderen.

Na het werken in de Onderwereld zal Tah’zukan vervolgens met ons werken in de Hemelse Werelden, nog eens unieke energetische zegeningen vanuit deze hogere lichtrijken schenkend.

De tweede geluid onderdompeling: de Boom van Kennis

Dit zal een zachtaardige, doch hoog-potente activering van de kundalini zijn. De werkzame woorden zijn zachtaardig en potent. Tijdens deze tweede geluid activering, zal Kundalini Shakti langst het centrale pad van onze ruggengraat  opstijgen om de kruin chakra(Sahasrara) binnen te gaan, door welk wij het portaal van Samadhi of yoga trance binnen zullen gaan. In dit rijk van geest-licht zullen wij onze eigen holografische aard aantrekken vanuit de “hogere takken” van de Boom van Kennis. Hiermee bedoel ik dat onze fysieke en subtiele lichamen levende opslagplaatsen zijn van holografische informatie, betreffende de kosmos.

De derde geluid onderdompeling: de Bodhi Boom

In deze laatste fase zullen we het mystieke rijk van de Bodhi Boom binnengaan, de boom waaronder Gautama Boeddha Verlichting binnenging. Contact maken met de Bodhi Boom door middel van diverse geluid meditaties zal een buitengewoon potentieel voor verlichte staten van het verstand openen. Terwijl we in meditatieve toestand onder de Bodhi boom verblijven, zal ik Vajradhara aanroepen en een portaal naar Vajradharade Oorspronkelijke Buddha van Geluid openen. Deze unieke, transformerende energie emaneert schepping geluid codes die de weg bereiden voor nieuwe cycli van schepping—zowel persoonlijk als collectief. Deze geluid codes van nieuwe schepping van Vajradhara zullen niet alleen worden geëmaneerd naar diegenen die fysiek in de ruimte aanwezig zijn, maar naar de gehele wereld en naar alle voelende wezens in alle bestaansrijken.

Deze drie diepgaande geluid onderdompelingen in de numineuzen (met licht gevulde rijken) van ons wezen zullen peilloze golven van nieuwe schepping energieën vrijmaken. Hersteld en versterkt door deze overdracht van geestelijke kracht kunnen we opnieuw ons leven, onze relaties en onze wereld ingaan met hernieuwd inzicht en potentieel.

In de laatste dertig minuten van deze gebeurtenis zullen we collectief de Hathor Wereld Meditatie ingaan, zoals eerder beschreven. Wij zullen dienen als de nexus (i.e., het Centrale Punt) voor de vrijlating van deze heilzame energiek in de wereld.

Ik vind het persoonlijk immens significant dat de Hathoren ervoor hebben gekozen om de Wereld Meditatie in werking te zetten, onmiddellijk nadat de emanaties van Vajradhara (de Oorspronkelijke Boeddha van Geluid) zijn vrijgelaten naar alle voelende wezens.

Fysiek aanwezig zijn in de ruimte gedurende de transmissie van deze nieuwe schepping geluid codes zal een leven veranderend en waterscheidend evenement zijn.

Voor meer informatie over het evenement “De Bomen van Leven” in New York, klik hier voor rechtstreekse toegang tot de Symphonie Space Box Office website, waar je kaarten kunt bestellen, of ga naar onze kalender op www.tomkenyon.com.

Of je nu wel of niet naar New York kunt komen, ik wil mijn diepe persoonlijke waardering uiten voor jouw participatie in deze komende Hathor Wereld Meditatie.

Ik ben het inderdaad eens met de Hathoren als zij zeggen dat we bij de nauwe poort zijn aangeland. Voor mij refereert de nauwe poort naar de trilling onfeilbaarheid die van ons vereist is, om gecentreerd te blijven in de hogere rijken van ons eigen wezen.

Een andere manier om dit te zeggen, is, hoe blijven we in de hemel (in de betekenis van vreugdevolle aard van ons eigen bewustzijn) als de wereld om ons heen zich lijkt om te buigen naar steeds intensievere vormen van chaos?

Ik wil jullie laten met een regel van de Perzische dichter, Rumi, omdat ik vind dat hij een belangrijke waarheid uitdrukt in deze tijd van grote persoonlijke en collectieve transformatie (doelend op de snelle en radicale verandering van de ene vorm in een andere).

Verdriet bereidt je voor op vreugde. Het veegt alles hevig je huis uit, zodat nieuwe vreugde ruimte kan vinden om binnen te komen. Het schudt de gele blaadjes van de tak van je hart, zodat er frisse, groene blaadjes op hun plek kunnen groeien. Het trekt de rotte wortels omhoog, zodat nieuwe wortels, eronder verborgen, ruimte hebben om te groeien. Wat het ook maar is dat verdriet uit je hart schudt, veel betere dingen zullen hun plaats innemen.”

Rumi

Klik hier om te luisteren naar Het Innerlijke Kristallen Paleis en  het te downloaden.

 

©2014  Tom Kenyon  Alle rechten voorbehouden  www.tomkenyon.com

Je mag deze boodschap kopiëren en haar delen in welk medium je maar wilt, zolang je er niets aan verandert, er niets voor in rekening brengt, de auteur het krediet geeft en er deze hele copyright vermelding bij plaatst. Geluid Meditaties zijn enkel voor jouw persoonlijk gebruik en mogen niet op andere sites op het Internet worden geplaatst.

©2014  Nederlandse vertaling—Centrum voor Innerlijke Vrede  www.kristalzout.nl

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s