Energiedrank

Moe van het sporten? Of gewoon moe?

Deze gezonde energiedrank doet wonderen!

Doe 1 theelepel Kristalzout uit de Himalaya (dat is 4 gram) met 1 eetlepel honing in een glas lauw water. Drink het langzaam met kleine slokjes op. Dit oorspronkelijk Ayurvedische recept doet wonderen en levert je alle mineralen en energie die je met sporten hebt verbruikt!  Vind je het te zout, dan naar eigen smaak zouten. Eventueel vers citroensap toevoegen.

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in gezondheid en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s