Energiedrank

Moe van het sporten? Of gewoon moe?

Deze gezonde energiedrank doet wonderen!

Doe 1 theelepel Kristalzout uit de Himalaya (dat is 4 gram) met 1 eetlepel honing in een glas lauw water. Drink het langzaam met kleine slokjes op. Dit oorspronkelijk Ayurvedische recept doet wonderen en levert je alle mineralen en energie die je met sporten hebt verbruikt!  Vind je het te zout, dan naar eigen smaak zouten. Eventueel vers citroensap toevoegen.

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in gezondheid en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s