Recept voor geweldloos handelen

Recept voor geweldloos handelen

Wanneer je een probleem ervaart met een persoon of een situatie, of het nu je dierbaren, een buurman, of op grotere schaal, oorlog, een bedrijf of de overheid is, is de enige manier om dat permanent op te lossen geweldloos handelen.

Bij deze een recept om je aandacht met de energie van liefde en vrede bewust te kunnen richten, zodat de personen of de verantwoordelijken voor een situatie hun houding en handelingen meer in overeenstemming kunnen brengen met het Ene geheel, waar we allemaal deel van uitmaken.

Dit recept werkt bij elke situatie waar de harmonie ver te zoeken is en kan overal worden toegepast. Het past op een A4.

receptvoorgeweldlooshandelen

Fijne tocht!

Het staat je vrij om deze informatie te delen met wie je maar wilt, per computer of op papier, zolang je er geen geld voor vraagt en onder vermelding van de bron.

 

Over Annemieke Akker

As of 1988 I have been working with people who truly wish to be WHOLE/HEALED and wish to start living from their Essence. And in life encounter things that help to make a leap in consciousness or are wholesome for body and mind. The information I find most interesting and the stories that I want to share, are published on this blog.
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s