Recept voor geweldloos handelen

Recept voor geweldloos handelen

Wanneer je een probleem ervaart met een persoon of een situatie, of het nu je dierbaren, een buurman, of op grotere schaal, oorlog, een bedrijf of de overheid is, is de enige manier om dat permanent op te lossen geweldloos handelen.

Bij deze een recept om je aandacht met de energie van liefde en vrede bewust te kunnen richten, zodat de personen of de verantwoordelijken voor een situatie hun houding en handelingen meer in overeenstemming kunnen brengen met het Ene geheel, waar we allemaal deel van uitmaken.

Dit recept werkt bij elke situatie waar de harmonie ver te zoeken is en kan overal worden toegepast. Het past op een A4.

receptvoorgeweldlooshandelen

Fijne tocht!

Het staat je vrij om deze informatie te delen met wie je maar wilt, per computer of op papier, zolang je er geen geld voor vraagt en onder vermelding van de bron.

 

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in transformatie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s