De sleutel tot ommekeer is algehele amnestie

De sleutel tot ommekeer is algehele amnestie

We zijn als mensheid op een punt aangeland waarop de keuze voor het vernietigen van het leven op onze prachtige planeet of dat niet te doen, zeer actueel is geworden. Velen van ons, zo niet iedereen, wil een wereld met een overvloed aan gezond voedsel, schoon water, schone lucht, waar iedereen in liefde, vrede en harmonie kan leven.

Velen houden zich min of meer actief bezig met het bestrijden van de uitwassen in onze maatschappij en met het onder druk zetten van bedrijven en overheden die een (te) zware wissel trekken op ons milieu en onze gezondheid en die van al wat leeft, al dan niet bewust in gevaar brengen vanwege persoonlijk geldelijk gewin en/of macht.

Echter, waar je energie insteekt, groeit. Het bestrijden van iets levert meer strijd op. En toch kunnen we niet akkoord gaan met wat er nu gebeurt op en met de planeet, omdat onze natuurlijke habitat wordt vernietigd.

Wat nu? Hoe gaan we dit oplossen? Hoe kunnen we dit oplossen?

DAT is de vraag waar ik me de afgelopen 20 jaar mee bezig heb gehouden. En vandaag heb ik iets gelezen wat misschien het keerpunt zou kunnen inluiden van waar we zo snel op afstevenen. Het idee is niet nieuw, het is eerder gedaan door Ghandi, Martin Luther King en door Nelson Mandela. Zij noemden het geweldloos verzet. Hun geweldloos verzet had diepgaande invloed op de maatschappelijke processen in hun land, geweldloos verzet heeft het enorme succes van hun handelen blijvend bewerkstelligt. En geweldloos verzet is wat nu ingezet moet worden om de enorme problemen waar we in deze tijd mee te maken hebben, blijvend op te lossen.

Mandela heeft zeer beknopt onder woorden gebracht wat hij nu eigenlijk deed in Zuid Afrika. Hij zei dat de enige manier om een einde te maken aan apartheid, de enige manier om een machtsomwenteling in Zuid-Afrika te bewerkstelligen, was om de blanken zover te krijgen dat ze hun angst konden laten varen. En dat deed hij door hen ervan te overtuigen dat hen geen kwaad gedaan zou worden als ze de macht opgaven. Na zijn vrijlating heeft het vijf jaar geduurd voordat de omwenteling plaats vond. Het enige wat Mandela deed was de machthebbers ervan overtuigen dat hen geen kwaad zou worden gedaan en dat de blanke bevolking geen gevaar zou lopen.

En ik geloof dat DAT de sleutel is om uit de impasse te komen waar we met zijn allen dieper en dieper in weg zinken.

En de sleutel heet “algemene amnestie”.

Om het wat en waarom van deze sleutel te verduidelijken volgt hier een passage uit het boek van Paul Hellyer met de titel “Licht aan het einde van de tunnel”. Meneer Hellyer citeert op een gegeven moment Jim Sparks, een man die vele malen contact heeft gehad met verscheidene groepen buitenaardsen.

Bij een van deze bijeenkomsten wordt meneer Sparks eerst als persoon toegesproken door een groep buiten-aardsen die telepathisch met elkaar overleggen en hem vervolgens vertellen:

“ We zouden jou de kennis hebben gegeven, maar we wisten dat het niets voor je zou hebben betekend, tenzij je haar zou hebben verdiend. …

En dan krijgt hij de volgende informatie:

“ Er zijn een paar dingen die je moet begrijpen.

“ Ja, we hebben contact gehad met jullie overheid en de diegenen die aan het hoofd staan van de macht.

“ Het is ook waar dat er overeenkomsten zijn gemaakt die geheim zijn gehouden voor je volk. Het is ook waar dat sommigen van jullie mensen in het verleden hun leven hebben verloren of ernstig gewond zijn geraakt om dit geheim te bewaren.

” Wij [de groep waarmee hij spreekt, vert.] hebben hier niet de hand in gehad.

“ We hebben contact opgenomen met jullie leiders omdat jullie planeet in ernstige moeilijkheden verkeert. Jullie leiders zeiden dat de overgrote meerderheid van jullie bevolking nog niet klaar was was zoiets als ons, dus we hebben tijden afgesproken met jullie leiders over wanneer jullie volk gewaar zou worden gemaakt van onze aanwezigheid. Dit deel van de overeenkomst is helemaal niet nagekomen.

“ We hadden ook afgesproken dat er in de tussentijd stappen zouden worden genomen om de conditie van het milieu van jullie planeet met ons advies en onze technologie zou worden gecorrigeerd. Wij zeggen “advies” omdat we het feit respecteren dat dit jullie planeet is, niet de onze. Zij hebben deze afspraak ook geschonden.”

Na dit gezegd te hebben komt er een golf van emotie van deze wezens af – het gevoel van verlaten. En dan vraagt Jim Sparks of ze het opgeven met de mensheid.

Op deze vraag volgt een lange stilte, maar dan zeggen ze: “Nee”.

En vervolgen met:

“ Jullie lucht, jullie water is verontreinigd.

“ Jullie bossen, oerwouden, bomen en planten gaan dood.

“ Er zijn verscheidene breuken in jullie voedselketen.

“ Jullie hebben een overweldigende hoeveelheid kernwapens en biologische wapens, die nucleaire en biologische verontreiniging in zich hebben.

“ Jullie planeet is overbevolkt.

“ Waarschuwing: het punt is bijna bereikt dat het te laat is, tenzij jullie mensen handelen.

“ Er zijn betere manieren om energie op te wekken en het benodigde voedsel te verkrijgen zonder jullie planeet enige schade te berokkenen.

“ Diegenen die de macht hebben zijn hiervan gewaar en hebben het vermogen om deze methoden wereldwijd in te voeren.

Jim Sparks wil hier weten waarom we dat nu niet doen:

“ Degenen die de macht hebben, zien dit als een militaire en veiligheid dreiging.”

En dan vraagt Jim Sparks, erg van slag van met name de laatste opmerking:

“ Willen jullie mij nou vertellen dat de machthebbers de mogelijkheid hebben om deze planeet te redden en te verbeteren en dat ze het niet doen?”

En dan komt het sleutelwoord (hoofdletters van mij):

“AMNESTIE”

Jim Sparks vraagt wat ze bedoelen. En zij vervolgen:

“ VOLLEDIGE AMNESTIE VOOR DEGENEN DIE DE MACHT HEBBEN, OVERHEDEN EN LEIDERS DIE DE WAARHEID HEBBEN ONDERDRUKT. ZIJ KUNNEN NIET AANSPRAKELIJK WORDEN GEHOUDEN VOOR WELKE VERKEERDE DADEN IN HET VERLEDEN DAN OOK. HET IS DE ENIGE MANIER WAAROP DEZE LEIDERS DE WAARHEID NAAR VOREN KUNNEN BRENGEN. HET IS NOODZAKELIJK DAT JULLIE DIT DOEN OM SAMEN TE WERKEN EN TE OVERLEVEN.”

En dan eindigt het gesprek met nog wat informatie voor hemzelf.

Vanaf het beluisteren van de “Citizen Hearing on Disclosure”, tot eind mei te zien op www.citizenhearing.org, ligt op mijn bureau een notitie over waarom de Amerikaanse overheid haar contacten met buitenaardsen geheim houdt en maar blijft ontkennen dat er UFO’s bestaan. Die notitie is wat de commissie van de hoorzitting betreft de kern van de zaak en luidt als volgt: “Het gaat om macht en hebzucht, het gaat niet om de nationale veiligheid.” Zolang de Amerikaanse overheid vasthoudt aan haar standpunt in deze, dreigt de mensheid verstoken te blijven van het oplossen van problemen die het voortbestaan van alle leven op Planeet Aarde in gevaar brengen.

En de enige manier om leiders in machtsposities, niet alleen in Amerika maar uiteindelijk overal en bij wat voor instantie dan ook, zover te krijgen dat ze de waarheid naar voren brengen en juist gaan handelen, is ALGEHELE AMNESTIE. Het enige wat nodig is is dat de mensen, verantwoordelijk voor de gang van zaken, hun angsten kunnen laten varen. En de enigen die hen daarbij kunnen helpen, zijn wij, de mensen.

Ik hoop dat je hier diep over na wilt denken. En dat je, als je hiervan de logica inziet,  contact met me op wilt nemen, zodat we samen kunnen werken om dit de wereld in te krijgen, zodat ernaar kan worden gehandeld door ons, de mensen, de bewoners van deze prachtige planeet.

AUM Shanti – Vrede IS hier.

© 2013 Centrum voor Innerlijke Vrede (NL)   www.kristalzout.nl

Het staat eenieder vrij om deze informatie te verspreiden zolang er geen geld voor wordt gevraagd en onder vermelding van de bron.

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Dit bericht werd geplaatst in universele unificatie en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s