Aum Shanti – Vrede IS hier

Je kunt ervoor kiezen om haar overal te zien.

En dan ZIE je haar ook!

Na het schrijven van de blog “Wijzelf kunnen vrede bewerkstelligen” (17 maart 2013) en een paar wake-up-conversaties, de afgelopen dagen, realiseerde ik me vanmorgen dat wij, gewone mensen, een fenomenale bijdrage aan de wereldvrede kunnen leveren door te gaan doen wat we met een groep mensen deden, o.a. bij de Golfoorlog in 1991 en bij de Tsunami in 2004. We kunnen ervoor kiezen om gezamenlijk liefde, vrede en tolerantie  tevoorschijn te brengen in welke situatie dan ook.

De Meesters van het Verre Oosten hebben ons verteld dat datgene waar we onze aandacht op richten, groeit. Door de Course in Miracles weten we dat we onze aandacht altijd richten op liefde of angst, dat dat een keuze is en dat we die keuze elk moment kunnen veranderen. Van de Meesters uit het Verre Oosten weten we ook dat als een aantal mensen hun aandacht ergens op richt, het effect ervan het kwadraat is van het aantal deelnemers. We kennen dit principe in het Westen van Jezus, die zei: “Waar twee of meer tezamen zijn, ben ik in hun midden”.

Als je oplet zie je deze principes overal in werking. En we kunnen ze zonder meer toepassen om Liefde, Vrede en Tolerantie tevoorschijn te doen komen.

In cijfers:

De kracht van 10 mensen die zich met hetzelfde bezig houden is gelijk aan die van 100,

100 genereren de kracht van 10.000,

1000 die van 1.000.000

5917 mensen die van 35.010.889

en dit is iets meer dan de 35.000.000, de 1/2 % van de mensheid, die volgens Kryon (www.kryon.com) benodigd om een permanente omslag te bewerkstelligen, mits we onze neuzen dezelfde kant op hebben staan.

Met nog 1 persoon erbij wordt de kracht met bijna 12.000 eenheden versterkt tot 35.022.724

WE KUNNEN DIT ZO UITPROBEREN !

Werkwijze:

Neem de persoon/situatie in gedachten, die die dag in de schijnwerpers staat en zeg/denk:

“Ik zegen je en weet dat de Heilige Geest ook in jou is en je vrede en harmonie schenkt.” (zie blog van 17 maart 2013)

Voorgestelde (lokale tijd): iedere dag tussen 20:00 en 20:30 uur ’s avonds

Als je niet kunt om deze tijd, doe het dan op een tijdstip dat het jou uitkomt. Alles helpt!

Lokatie: waar je je op dat moment ook maar bevind

Eerste onderwerp van aandacht: Assad en alle vechtenden in Syrie

Op de homepage van www.kristalzout.nl in het blokje onderaan wordt steeds het onderwerp van AUM Shanti gepubliceerd, waarvoor we onze krachten kunnen bundelen. Iedereen kan een aanvraag doen over elk volgende project, waarbij de meeste stemmen gelden.

Deze informatie wordt ook steeds gepubliceerd in een nieuwe blog (als iemand zin heeft om zich met de IT-kant van de informatievoorziening bezig te houden houd ik me warm aanbevolen!)

YES, WE CAN !

PS Je kunt er in je dagelijks leven ieder moment voor kiezen om vrede, liefde en tolerantie te zien in situaties waar je moeite mee hebt. Dit is altijd een bewijs dat je voor angst hebt gekozen en die keuze kun je ter plekke herzien. Dat hoef je niet samen met andere mensen te doen.

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Link | Dit bericht werd geplaatst in bewustzijn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s