Is er buitenaards leven op de planeet?

Sirius beleeft premiere op 22 april 2013

Elf jaar geleden kon je geen boekwinkel binnengaan zonder een stapel boeken aan te treffen met op de kaft een plaatje van een wit figuurtje met grote, donkere, amandelvormige ogen. Dit zou een buitenaards wezen zijn, het boek ging over buitenaards leven en ik kon het niet hebben. En draaide overal waar ik kwam, het bovenste boek om zodat ik het plaatje niet  hoefde te zien. Ik weet nog dat ik in die tijd tegen een vriendin zei dat ik NIETS mee te maken wilde hebben met buitenaardsen. Nog geen jaar later vertelde ik aan mijn Ayurvedisch arts, een zeer geleerd en door mij zeer geacht man, hoe de drie UFO’s eruit zagen die ikzelf inmiddels had gezien. We hebben hier uren over gepraat waarbij hij mij vanuit zijn eigen cultuur de informatie gaf, die mij mijn geest liet openen voor andere “werkelijkheden”. Hij vertelde dat de frequenties, eigen aan de verschillende dimensies, elkaar in deze tijd begonnen te overlappen en dat we elkaar binnenkort allemaal gewoon zouden kunnen zien. Hij vertelde ook dat in India plekken zijn, een soort poorten waar bewoners van andere planeten aankomen en vertrekken en dat je daar wezens van vele andere planeten/dimensies ziet rondlopen. De verhalen waren, zoals al zijn verhalen, prachtig,. Ik geloofde dat hij ze in ieder geval geloofde, dat dit gewoon zijn werkelijkheid was, maar ik was er nog steeds niet happig op om dit tot mijn werkelijkheid toe te laten.

En las het boek Getuige in de ruimte – wat een astronaut niet mocht vertellen over zijn ontmoeting met buitenaardse wezens. Door Gordon Cooper & Bruce Henderson. Wat Cooper vertelde ging er bij mij nog steeds niet in, maar de weerstand nam af. De eerste astronauten werden zeer streng geselecteerd op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid, intelligentie, vakkundigheid, koelbloedingheid en mentale stabiliteit en alleen de allerbesten werden gerecruteerd om de zeer kostbare ruimtemissies van Amerika – in die tijd hadden ze geen idee van de effecten op het menselijk lichaam van een verblijf in de ruimte – te mogen bemannen. In zijn boek is Cooper enthousiast, maar vooral zakelijk, en hij toont een groot begrip voor de mensen die informatie over buitenaards leven en buitenaardse technologieen niet bekend maken aan het grote publiek.

Het boek Buitenaardse beschaving, door Stefan Denaerde (1969) heeft ook indruk gemaakt en niet alleen op mij! Sporen hiervan vind je terug in de architectuur van de gebroeders Das, waarvan er een het boek heeft geillustreerd en dus op de hoogte was van de inhoud. Het is inmiddels weer te koop.

Ongeveer een half jaar later kwam Het Kennis Boek op mijn pad. Als ik niet was voorbereid op de hierboven beschreven wijze, dan had ik er geen woord van geloofd en er niets mee te maken willen hebben. Het intrigeerde me enorm dat ik niets begreep van het Engels, wat voor mij nog net niet mijn moedertaal is en waar ik nog nooit eerder problemen mee heb gehad. Wat ik wel meteen begreep is dat de informatie in dit boek een einde zou kunnen maken aan de godsdienstoorlogen en -disputen, wat een flinke opstap naar Wereld Vrede zou kunnen betekenen. En toen werd ook meteen duidelijk dat ik het boek zou vertalen in het Nederlands, een taak die ik met alle liefde heb uitgevoerd, volledig aangesloten op een voor mij onmogelijk te ontkennen energie, die vanuit de Kozmoz verantwoordelijk is voor alle vertalingen en het foutloos overbrengen van de codes uit het originele boek naar die vertalingen (voor meer informatie zie www.dkb-mevlana.org.tr).

Na het vertalen van het Kennis Boek en het diepgaand bestuderen ervan gedurende de daarop volgende 8 jaar in de diverse studieprogramma’s van de Wereld Broederschap Unie kan ik zeggen, dat mijn aanvankelijke scepsis aangaande buitenaards leven diepgaand veranderd is. Het staat voor mij vast dat er ontelbare andere dimensies zijn, ontelbare andere levensvormen herbergend, en dat de mensheid o.a. door films als Star Trek, Star Wars en ook de Matrix voorbereid is op waar we in de (nabije) toekomst mee te maken krijgen, waar sommigen onder ons al sinds de vijftiger jaren van de vorige eeuw mee te maken hebben.

Ik ga er inmiddels vanuit dat de leiders over de hele wereld op de hoogte waren en zijn van (sommige vormen van) buitenaards leven en dat overheden indertijd besloten hebben dat het de mensheid maar in paniek zou brengen als hierover informatie naar buiten zou komen. Inmiddels hebben diverse landen hun informatie over UFO-waarnemingen vrijgegeven (op www.niburu.co tref je hier regelmatig informatie over aan).

Een andere stroming komt uit de spirituele hoek: van buitenaf worden nogal wat boodschappen doorgegeven over de stand van zaken met betrekking tot planeet aarde en het juiste tijdstip van het zich vertonen van onze buitenaardse broeders en zusters op onze planeet. www.kryon.com is bij mij favoriet in deze, vanwege de liefde en de humor waarmee dit engelachtige wezen ons informatie geeft. Uit Kryon’s boodschappen en die van vele anderen blijkt dat het wachten is op ons laten varen van onze angsten en ons ontwikkelen van liefde, tolerantie en broederschap, niet alleen voor elkaar, maar voor alle levensvormen, hier en elders. Wat zich nu uitkristalliseert is dat we met zijn allen toe moeten en toe gaan naar (letterlijk) Universele Unificatie, waarbij het begrip “Universeel” groter is dan wat eenieder van ons zich ook maar voor kan stellen.

Een van de mensen die jaren van zijn leven heeft besteed aan het boven water krijgen van informatie in deze is Dr. Steven Greer, een voomalig EHBO arts, die als wetenschapper tracht geheime informatie over energie en voorstuwingstechnieken boven water te krijgen. Over zijn pad is nu de documentaire Sirius gemaakt en die gaat 22 april in première.

In de aanloop naar dit gebeuren heb ik nogmaals Gordon Cooper’s verhaal gelezen. Tien jaar na de eerste keer merk ik hoeveel er in die tijd is veranderd, niet in het minst in mijzelf. Ik geloof inmiddels elk woord dat er staat en hoop dat dit denken gauw gemeengoed wordt, zodat we gebruik kunnen gaan maken van de technologieen die allang bekend zijn, en die we hard nodig hebben om onze prachtige planeet Moeder Aarde leefbaar te houden voor ons en al haar bewoners.

Over Annemieke Akker

Als bioloog ben ik in 1988 buitengewoon geïnteresseerd geraakt in de werking van ons menselijk bewustzijn en verruiming daarvan, om als een zo compleet mogelijk mens te kunnen leven, in alle rust en innerlijke vrede. Als ik iets tegenkom wat (mij) helpt obstakels uit de weg te ruimen, fysiek, mentaal of emotioneel, dan deel ik dat heel graag met anderen. Ik hoop dat ook jij er iets aan hebt om verder te komen op je pad!
Link | Dit bericht werd geplaatst in Universal Unification en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Is er buitenaards leven op de planeet?

  1. carla zegt:

    lieve allemaal. Mijn naam is Carl en ik lees elke dag een hoofdstuk van het kennisboek. Voor de mensheid. en dat doe ik graag.
    groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s